Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer info, klik hier

Nieuwsbericht


Onderwerp: Nieuwe bunkersorteerinstallatie bij Mts.


 


Bunkersorteerinstallatie Mts. Andringa


Tmp-Andrg1


Bijlsma Hercules heeft bij Mts Andringa een compleet nieuwe sorteerinstallatie geplaatst met de allernieuwste technologie en een zeer grote flexibiliteit. De installatie is voorzien van een industriële loofscheider. Indien er geen loof aanwezig is bij het nasorteren, kan de loofscheider tegengesteld draaien waardoor minder beschadiging van het product optreedt.

Vanuit de 5 deks schudsorteerder worden de 4 hoofdmaten in bunkers (4 x 10 ton) opgevangen, de boven en ondermaat gaan direct in een kist. De bunkerblokken voor het gesorteerd product zijn voorzien van dubbele lossporen waardoor het product tegelijkertijd kan worden gelezen en/of worden afgevoerd naar een Bijlsma Hercules kistenvuller.

De installatie is tevens voorzien van 2 rollenleestafels voorzien van stofband, waarbij de mogelijkheid bestaat om 1 maat over 2 rollenleestafels te lezen. Tevens is een extra optie ingebouwd om over beide rollenleestafels 2 verschillende sorteermaten te lezen of een spoedklus vanuit de kantelaar te lezen over 1 rollenleestafel. Door deze oplossing kan zeer snel worden gereageerd op een onverwachte levering.

Na de rollenleestafels wordt het product opgevangen in 2 grote afweegbunkers (2 x 10 ton) met eveneens dubbele lossporen. Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd af te leveren in zakgoed via de nieuwe palletiseerlijn en/of via de kistenvuller product af te voeren in kisten.
Voor de kistenvuller is een behandelunit ingebouwd voor het al dan niet behandelen van het product. De palletiseerlijn is voorzien van een geïntegreerde wikkelaar en een nieuwe touch screen bediening.

Het unieke van deze installatie is tevens dat er zeer grote bordessen zijn toegepast waardoor zonder problemen de hele installatie kan worden bereikt zonder dat men het gevoel van hoogtevrees krijgt. Met deze installatie is Mts. Andringa klaar voor de toekomst.Tmp-Andrg2

Tmp-Andrg7

Tmp-Andrg6

Tmp-Andrg3

Tmp-Andrg4

Tmp-Andrg5

Datum: 19-6-2012 Tijd: 11:44:39

Ga terug naar overzicht